Az országos bajnokságot követő rövid pihenő után már augusztusban több versenyen is rajthoz állhattak evezőseink. 

2019. augusztus 2-án került sor a Budapest-Baja Regattára. A nyarat meghazudtoló viharos időjárás ellenére számos egység vállalta a versenyzést a 165 km-es távon.

Az MVSE evezősei közül férfi egypárevezősben rajthoz álló Sehr Miklós sérülés miatt kényszerült feladni a versenyt, míg a kormányos kettesben versenyző Csiba Brenda és győri evezőstársai hajóját a rossz időjárási körülmények miatt Kalocsánál nem engedték tovább haladni a versenybírók.

Ugyanakkor a kormányos négyesben induló Válint Angéla, Válint Zita, Válint Adél, és Csiba Lászlóné, kiegészülve Sz. Gyetvai Évával (BEE) – dacolva minden körülménnyel – kategóriájukban ezüstérmet szerzett.

  

2019. augusztus11-én Balatonföldváron rendezték meg a FISTER Kupa Fixüléses Tízevezős Országos Bajnokságot, ahol az MVSE női csapata amatőr kategóriában az első helyet szerezte meg.

Az egység tagjai: Csiba Andrea, Fülöp Emese, Hegedüsné Rédling Bernadett, Hittl Blanka, Preussberger Nóra, Válint Adél, Válint Angéla, és Válint Zita voltak, kiegészülve két győri evezőssel.

 

 

 

 

Az augusztust a III. Nemzetközi Tájékozódási Regatta zárta Sarudon. A Tisza-tavon a mintegy 25 km-es távot önállóan tájékozódva kellett megtenni a versenyzőknek, érintve a kötelező ellenőrzési pontokat.

A három induló mosonmagyaróvári egység közül a Csiba Lászlóné, Csiba László, Sehr Miklós, Nagy Dávid, kormányos Csiba Brenda összeállítású túra négypár aranyérmet szerzett.

A Király Tamás, Király Tamásné, Király Kornél, Cseh Tamás, kormányos Márkus Lili összeállítású egység az ötödik, míg a Czencz Ferenc, Czencz Hanna, Czencz Lili, Király Lilla, kormányos Hegyi Dominik összeállítású négypár a hatodik helyen ért célba.

 

 

 

Megosztás